✔ Livré dans 1-3 jours ouvrables ✔ Retours dans les 14 jours et toujours remboursement ✔ Spécialiste du ski et du snowboard depuis 1955

Customer reviews

We think it is very important to keep track of what our customers think of Duijvestein. To do this objectively, we work together with Kiyoh Customer Reviews. Click below to access our customer reviews. Of course you can also rate us here.

Customers have rated us on average with a:

Customers have rated us on average with a 9.0.

See all 3494 reviews
9.0
Jorma
Noordwijkerhout
1 juillet 2024
10
Grote winkel met veel keus en zeer professionele mensen

De hoeveelheid keus maakt het kiezen van de geschikte wintersportkleding een aardige zoektocht. Maar met de professionele hulp van de mensen die er werken kom je toch snel bij complete set waar ik heel blij mee ben.

Halfmouw
Voorschoten
1 juillet 2024
8
goed

goed advies, mensen met verstand van zaken

Alex
Alphen aan den Rijn
28 juin 2024
9
Super service!

Super goed geholpen met volledige snowboard gear. Specialistisch advies en vriendelijk.

Angelique
Hilversum
27 juin 2024
10
Ongelooflijk uitgebreide aandacht en goed advies! In de zomer skischoenen kopen is een aanrader

Ik had vooraf overlegd of in mijn maat nog voldoende voorraad zou zijn. Bij aankomst stonden de schoenen al klaar om te passen. Ik heb nog nooit zo rustig en uitvoerig advies gekregen. Ook het feit dat ik tot 6x terug mag komen voor kostenloos bootfitten vind ik fantastisch. Ik kom binnenkort met onze zoon die ook een paar wil kopen! Heel erg bedankt voor de fantastische service!

Sjoerd Timmermans
's-Gravenhage
27 juin 2024
10
Top service, en vriendelijk personeel!

Goed personeel wat de moeite neemt voor een klant, ook als je komt oriënteren en niet direct komt kopen,. En goede koffie staat klaar ,, wel zo fijn als de "dames" aan het passen zijn. Aanrader voor iedereen.

Francine
Den Haag
14 juin 2024
10
Goed

Uitstekend geholpen, ruim aandacht en tijd. Laten je ook lekker je gang gaan. Wordt niet opgejaagd.

Erik Crebas
Den Haag
14 juin 2024
10
Heel goed geholpen

Ik kwam voor nieuwe ski's en skischoenen. Skischoenen uitgebreid de tijd voor genomen. Mijn maat was er niet maar die werd besteld. De volgende week passen, daarna in de oven en toen zaten zij goed. Ski's snel beslist. Jeroen naam uitgebreid de tijd voor je. Complimenten

Jeroen
The Hague
11 juin 2024
10
Prima

Goede service Goed aanbod

Denis
Genk
10 juin 2024
10
Super advies top verkoper

Klant vriendelijk en neemt zijn tijd voor een goed advies.

Joost Mineur
Den Haag
10 juin 2024
10
Deskundig advies, snelle service, goede prijs

Duijvestein Winterstore is mijn vaste adres voor al mijn wintersport artikelen. Al heel veel jaren zijn we zeer tevreden met het aanbod, de service en de prijs van de artikelen.

Lorena
Den Haag
10 juin 2024
9
Geslaagd

Heel goed geholpen! Scan van voeten voor skischoenen ook erg fijn.

Rino
Almere
31 mai 2024
10
Geweldige service

Ik ben ontzettend goed geholpen. Heb de juiste informatie gehad om te kopen wat ik moest hebben. Echt super.

John
Oegstgeest
31 mai 2024
2
Hulp en advies waren ver te zoeken

Zondag 26 mei ski’s en skischoenen voor vrouw en 2 kinderen gekocht en kleding. Alleen hulp en advies gekregen bij aanschaf ski’s en skischoenen van vrouw, waarbij werd gezegd dat er bijna geen schoenen in de outlet stonden. Later bleek dat niet waar, we hebben daar in het donker (het was erg druk beneden dus het meisje kon niet vragen om het licht aan te doen?!) toch een en ander kunnen vinden, zonder hulp. Het meisje dat bij de kleding werkte haakte compleet af toen we in de outlet gingen kijken. Dat gaf een slecht gevoel.

Elena
The Hague
28 mai 2024
10
Favourite sport shop

Favourite sport shop

Mw
Noordwijkerhout
27 mai 2024
10
Heel relaxed winkelen met alle ruimte voor een goed advies

Ik kreeg alle ruimte en tijd om allerlei verschillende kledingstukken te passen. Daarbij ook nog goed advies door vriendelijke verkoopsters. De kleding heeft een hoge kwaliteit en draagcomfort.

Jos Ghijsels
Den Haag
27 mai 2024
10
Perfecte service

Deskundig advies!

Marco
Hoeven
27 mai 2024
10
Goed advies, juiste prijs

Ik had weinig tijd, nou zegt Anna dan doe ik mn best het kort te houden. Dat is gelukt, goed advies gekregen en voor een goede prijs/kwaliteit nieuwe skischoenen gekocht. Bedankt Anna/Mount Duijvestein Rucphen

Birthe
Den Haah
27 mai 2024
10
Goede hulp bij aanschaf nieuwe skischoenen

Allervriendelijkst en met alle tijd geholpen om een nieuw paar skischoenen uit te zoeken. Veel expertise, je voeten worden helemaal digitaal opgemeten en daarna kun je van alles passen. Bleek dat mijn oude skischoenen een hele maat te groot waren, nu de juiste maat gekocht. Met korting aan het einde van het seizoen, altijd fijn. Mag nog terugkomen om iets aan de zool te laten veranderen, dat onderdeel was nu niet meer op voorraad.

L
Oss
21 mai 2024
10
Top service

Ski’s gekocht, na 11 dagen kwamen de ski’s in de uitverkoop, verschil werd na 1 mailtje netjes terug gestort. Prima service

David Valdambrini
Breda
15 mai 2024
10
Zeer ervaren en tof personeel

Zeer netjes alles afgehandeld. Geweldige ervaring!!

Boris
Breda
15 mai 2024
8
Altijd goed

Altijd vriendelijke en deskundige hulp gekregen.

Jeannet
Boskoop
15 mai 2024
9
Goed advies

Onlangs hebben mijn man en ik onze eerste ski's gekocht na jarenlang huren en hoewel wij de ski's nog niet hebben kunnen uitproberen kregen we goed en kundig advies. We hebben er alle vertrouwen in! Er is bovendien erg veel keus in de winkel.

KRM
KRUIBEKE
15 mai 2024
5
Bizarre afrekening

Als je er skilaarzen koopt, krijg je 50% ervan in tegoed als je ze weer inlevert bij een volgende aankoop. Ik koop laarzen van €130 en laat onze oude aan de winkel (elders aangekocht). Hier zouden ze €15 voor geven. Bij nazicht van de rekening is 10% korting gegeven op die €130 van de aankoop van de nieuwe laarzen, €2 minder dus. Maar dit betekent ook dat ik bij mijn volgende aankoop nog eens verlies omdat ik nu geen €65 (50% op €130) tegoed zal hebben, maar slecht €58,5. Maw ik heb de oude laarzen weggegeven voor €6,5 ipv €15! Goed uw rekeningen nakijken dus!!!!

Edwin
Den Haag
15 mai 2024
10
Compleet en vertrouwd!

Uitgebreid assortiment en goede service. Het was een genot om te winkelen!

Evangelos
Rotterdam
8 mai 2024
10
Amazing customer service

Bought my first snowboard and boots. They took the time to explain everything in detail and assist me in choosing the best option for me. The person helping me was a true professional, polite and always willing to answer all of my questions! All in all a great customer experience, I will definitely come back again!!